Inovačná stratégia na Slovensku a v krajinách EÚ27 - Beslerová, Stela
Financovanie a finančné prostriedky štrukturálnych fondov v programovom období rokov 2014 až 2020. Hlavné ciele a nástroje podpory inovačných aktivít zo strany ústredných orgánov štátnej správy.