Fiškálna udržateľnosť - Jankech, Jozef
Teoretické východiská fiškálnej udržateľnosti. Vývoj fiškálnej udržateľnosti v EÚ na základe celkových vládnych príjmov a výdavkov, deficitu verejných financií a pomeru hrubého dlhu k HDP. Výsledky naznačujú možné problémy s fiškálnou udržateľnosťou EÚ v budúcnosti.