Multikriteriálna optimalizácia priraďovania požiadaviek v distribuovaných informačných systémoch - Jurík, Pavol, 1987-
Príspevok sa zaoberá optimalizáciou alokácie výpočtových úloh na jednotlivé uzly distribuovaného systému pri zohľadnení viacerých optimalizačných kritérií.