Anomálie v dopyte na poistnom trhu - Jurkovičová, Monika
Príspevok popisuje niektoré anomálie vyskytujúce sa na poistnom trhu a vykonaním experimentu poukazuje na fakt, že ľudia sa pri nákupe poistenia nerozhodujú čisto racionálne a ich iracionálne správanie nie je náhodné, ale systematické a predvídateľné.