Trendy v zdaňovaní podielov na zisku - Ďurinová, Ivona, 1964-
Podiely na zisku vyplácané fyzickým osobám - rezidentom. Podiely na zisku vyplácané fyzickým osobám - nerezidentom. Zdanenie tzv. starých podielov na zisku (dividend) počas roka 2013.