Požiadavky praxe na kompetencie manažérov - Fabinyová, Radka, 1986-
Prieskum požiadaviek praxe, ktoré sú kladené na kompetencie potenciálnych uchádzačov o prácu. Súbor schopností a vedomostí a ich využitie v práci a v pracovnom výkone.