Riziko pri realizovaní daňovej povinnosti podniku v prípade neobvyklých nákladov - Vavrová, Katarína, 1960-
Náklady za vykonaný prieskum trhu. Náklady vynaložené na elektronické zabezpečovacie systémy. Náklady na ekologický audit v rámci podniku. Náklady na personálny audit.