Zdaňovanie príjmov v Írsku - Ďurinová, Ivona, 1964-
Daňový systém v Írsku. Daň z príjmov fyzických osôb. Daň z príjmov právnických osôb (korporátna daň). Typy zrážkových daní. Daňovo-odvodové zaťaženie v Írsku a na Slovensku. Daňovo-odvodové zaťaženie priemerného zamestnanca v EÚ.