Progresívna daň v SR od 1.1.2013 a vybrané otázky jej vplyvu na daňové subjekty a verejné financie - Smorada, Marián, 1984-
Novela zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov účinná od 1.1.2013. Zmena sadzby dane fyzických osôb. Význam progresivity zdanenia fyzických osôb.