Výkonnosť slovenskej ekonomiky a jej korelácia s výkonnosťou podnikovej sféry - Sovíková, Daniela, 1983-
Vplyv makroprostredia a determinanty, ktoré ovplyvňujú výkonnosť slovenských podnikov. Intenzita citlivosti podnikov na externé prostredie a faktory zvýšenia odolnosti podnikov voči negatívnym vplyvom externého prostredia.