Diverzifikácia podnikateľského rizika prostredníctvom investovania do cenných papierov - Škriniar, Pavel, 1979-
Investovanie podniku prostredníctvom kapitálového trhu a ponuka investičných a finančných nástrojov. Kapitálová účasť podniku a diverzifikácia podnikateľského rizika.