Analýza rozsahu zákona o dani z príjmov a početnosti jeho zmien - Šrenkel, Ľudovít
História vzniku zákona o dani z príjmov. Zložitosť právnej úpravy zdaňovania príjmov. Početnosť novelizácií zákona o dani z príjmov a prehľad dátumov, ku ktorým nadobudli novely účinnosť.