Dopady ekonomickej krízy na automobilový a elektrotechnický priemysel na Slovensku - Jurenková, Dana
Makroekonomický vývoj, údaje a analýzy priemyselnej produkcie "luxusných statkov" slovenskej ekonomiky. Dopyt po tomto druhu statkov a dopady na makroekonomické ukazovatele. Návrhy opatrení pre podnikateľské subjekty na predchádzanie ekonomickým krízam.