Vývoj podnikateľského prostredia na Slovensku v rokoch 2008-2013 - Kľučiková, Bernadeta
Vývoj HDP v rokoch 2008-2013. Vývoj inflácie od roku 2010 a jej predikcia na roky 2013 a 2014. Zahraničný obchod Slovenskej republiky v rokoch 2011- 2013. Nezamestnanosť. Kvalita podnikateľského prostredia na Slovensku v skúmanom období. Výsledky umiestnenia krajín V4 v rebríčku globálnej konkurencieschopnosti v rokoch 2008-2013. Podnikateľské prostredie v súčasnosti dosahuje najhoršie výsledky v histórii.