Výpočet ukazovateľov rentability z priemerných stavov súvahových položiek - Smorada, Marián, 1984-
Zmysel počítania ukazovateľov rentability z priemerných stavov súvahových položiek. Opodstatnenie použitia priemerných stavov súvahových položiek v prípade vyčísľovania ukazovateľov rentability.