Možnosti využívania geotermálnej energie v podmienkach Slovenskej republiky - Marsina, Štefan
Využitie geotermálnych vôd Slovenska. Prehľad vybraných lokalít podľa krajov a geografických oblastí. Lokality podľa perspektívnych geotermálnych oblastí a samosprávnych krajov. SWOT analýza využívania geotermálnej energie v SR.