Príčiny vzniku bublín na finančných trhoch - Bikár, Miloš, 1973-
Finančné cykly od roku 1800 do 2009. Sériový default. Bubliny na finančných trhoch. Špekulatívne trhové bubliny. Bubliny a verejný dlh. Prepad búrz v roku 2008.