Zdaňovanie finančných transakcií - Kmeťko, Miroslav, 1969-
Finančné transakcie. Možnosť znižovania zadlženosti štátov. Zdaňovanie finančných transakcií. Úroveň zdanenia finančných transakcií v Slovenskej republike.