Fundamentálne informácie dostupné pre investorov - Kmeťko, Miroslav, 1969-
Investori a získavanie fundamentálnych informácií. Verejne dostupné informácie. Získavanie informácií o amerických spoločnostiach. Povinnosti amerických spoločností zverejňovať údaje.