Analýza výhod uplatnenia projektového financovania pri veľkých investičných projektoch - Harajdič, Ján
Financovanie veľkých investičných projektov spojené s vytvorením SPV. Mimosúvahové financovanie vo vzťahu k finančnej flexibilite podniku. Rozhodovanie o forme a zdrojoch financovania veľkých investičných projektov. Prínosy projektového financovania.