Predikcia a modelovanie finančnej tiesne podnikov v odvetví hutníctva - Kravec, Michal, 1986-
Návrh konceptu modelu predikcie finančnej tiesne podnikov odvetví hutníctva. Hutníctvo je dominantný dodávateľ pre viaceré odvetvia. Aj preto jeho možná finančná tieseň by mala nesmierny dopad na svetové hospodárstvo. Analýza rôznych modelov prognózy finančnej tiesne. Všetky existujúce aplikovateľné modely by mali byť odskúšané s cieľom zistiť ich silné a slabé stránky, príp. možnosti ich modifikácie.