Nakupovanie priateľské generáciám ako zdroj konkurenčnej výhody - Krescanková, Michaela
Príspevok poukazuje na dôležitosť segmentu seniorov v súčasnom marketingovom myslení predajcov. Seniori majú svoje osobité charakteristiky, potreby a preferencie v oblasti nákupu. Predajcovia by sa mali zamyslieť nielen nad rôznorodosťou ponúkaného sortimentu, ale aj nad dispozičným riešením prevádzok. Pohľad na reflektovanie trendu starnutia vo vybraných maloobchodných predajniach.