Islamské financie - inovatívny nástroj financovania malých a stredných podnikov - Kalusová, Lenka, 1987-
Vybrané typy nástrojov islamského financovania a ich využitie a výhody pri financovaní malých a stredných podnikov. Priestor pre vytvorenie alternatívnych legislatívnych nástrojov, ktoré by umožnili vstup aj na trhy EÚ.