Vplyv konsolidácie verejných financií na podnikateľské subjekty - Harumová, Anna, 1955-
Vplyv globálnej krízy na verejné financie. Opatrenia vlády SR na konsolidáciu verejných financií. Vplyv konsolidácie verejných financií na podnikanie.