Vplyv konsolidačných opatrení vlády na uplatňovanie paušálnych výdavkov - Ďurinová, Ivona, 1964-
Podstata inštitútu paušálnych výdavkov. Zmeny v zákone o dani z príjmov. Uplatňovanie paušálnych výdavkov od 1.1.2013.