Negatívne tendencie v medzinárodnom zdanení so zameraním na Treaty shopping - Lénártová, Gizela
Globalizácia a medzinárodné zdanenie. Treaty shopping - zneužívanie medzinárodných zmlúv o zamedzení dvojitého zdanenia. OECD a Treaty shopping.