Analýza súčasného stavu využívania geotermálnej energie v Trnavskom samosprávnom kraji - Bergendi, Tomáš, 1984-
Geotermálna energia v Európe a komparácia jej využitia vo vybraných krajinách. Geologické prostredie Slovenska. Využívanie geotermálnej energie v SR a jej potenciál. Využívanie geotermálnej energie v jednotlivých okresoch (Senica, Piešťany, Galanta, Dunajská Streda) Trnavského samosprávneho kraja. Kľúčové aspekty dlhodobej udržateľnosti geotermálnej energie v Trnavskom samosprávnom kraji.