Zmeny v spotrebiteľskom správaní obyvateľstva SR v období krízy - Martinák, Dávid
Analýza spotrebiteľského správania obyvateľstva SR. Kríza prerušila konvergenčné procesy v oblasti konečnej spotreby slovenských domácnosti k vyspelým trhovým ekonomikám, dokonca môžeme v dôsledku reálnej spotreby slovenských domácností v krízovom období hovoriť o divergencii. Spotrebiteľské zvyky slovenských domácností sú stále odlišné od správania domácností v rozvinutých trhových ekonomikách.