Možnosti diverzifikácie energetickej infraštruktúry SR (so zameraním na obnoviteľné zdroje) - Majtán, Miroslav
Výroba energie z obnoviteľných zdrojov z pohľadu EÚ. Súčasný stav výroby energie z obnoviteľných zdrojov na Slovensku. Ekonomické, právne a technické aspekty výroby energie z obnoviteľných zdrojov. Východiská novej energetickej stratégie.