Dopad finančnej krízy na realitný trh v SR - Pogány, Tomáš
Vplyv finančnej krízy a jej dopad na realitný trh v Slovenskej republike. Všeobecný prehľad o realitnom trhu. Stavebný trh a vývoj stavebnej produkcie, bytová výstavba v Bratislave a hypotekárne bankovníctvo s podrobnými ukazovateľmi ako schválené čerpané hypotekárne úvery. Priamy prieskum cien nehnuteľností určených na bývanie prostredníctvom oficiálnych údajov z Národnej banky Slovenska. Vlastný prieskum realitného trhu s novými bytmi v Bratislave na základe vzorky vybraných bytov.