Rozhodovacie procesy vo verejnej správe v kontexte inovatívnych foriem rozpočtovania - Neubauerová, Erika, 1968-
K skvalitneniu rozhodovacích procesov vo verejnej správe môžu prispieť ďalšie formy rozpočtovania - participatívne a rodovo citlivé rozpočtovanie. Tieto formy rozpočtovania možno považovať za inovatívne nástroje rozpočtovej politiky.