Die Aufwärmphase im Deutschunterricht: Tipps, wie man die Stunde spielerisch beginnen kann - Téreková, Soňa, 1981-
Hry na opakovanie a upevňovanie slovnej zásoby. Hry na tvorbu vetných skladieb. Tréning vyjadrovacích schopností.