Aktuálne výzvy verejnej správy pri súdnom prieskume rozhodnutí správnych orgánov - Horvat, Matej
Niekoľko poznámok k reforme verejnej správy (ESO) a štruktúre orgánov miestnej štátnej správy. Postavenie okresného úradu v sídle kraja. Polemika o charaktere opravného prostriedku a o devolutívnom účinku. Nezaujatosť zamestnancov správneho orgánu.