Krízový manažment ako jeden z nástrojov na zníženie negatívnych dopadov finančných kríz na bankový sektor EÚ - Chandoga, Roman
Too big to fail v podmienkach Európskej únie. Štátna pomoc počas finančnej krízy. Celková výška odsúhlasenej štátnej pomoci v EÚ za obdobie 10/2008–10/2011. Potreba účinného rámca pre ozdravenie a riešenie krízových situácií. Príprava a prevencia, včasná intervencia a riešenie krízových situácií. Financovanie riešenia krízových situácií.