Význam ľudského kapitálu, výskumu a vývoja v krajinách EÚ - Bartalosová, Erika, 1986-
Rastúci význam vzdelávania, vedy a výskumu na Slovensku. Štruktúra výdavkov do týchto oblastí v krajinách EÚ-27 a v Slovenskej republike. Investovanie do vzdelávania obyvateľstva a kvalita ľudského kapitálu.