Inovatívne formy financovania podnikov - Harumová, Anna, 1955-
Bežné a inovatívne formy financovania hospodárskej činnosti podniku. Princíp financovania podnikateľskej činnosti dodatočným vkladom nového investora do základného imania firmy. Rizikový a mezanínový kapitál, alebo business angels.