Metódy komplexného hodnotenia podniku - Sovíková, Daniela, 1983-
Poznanie a hodnotenie celkového finančného zdravia podniku prostredníctvom ukazovateľov, ktoré sú zamerané na analýzu vybranej oblasti podnikového hospodárstva.