Zvyšovanie finančnej stability podniku prostredníctvom metód riadenia finančných investícií - Badura, Peter, 1978-
Riadenie finančných investícií a efektívne zhodnotenie podnikového kapitálu. Pravidlá a metódy riadenia a dodržania správnej voľby a správy finančných investícií.