Reformy aktívnej politiky trhu práce v podmienkach SR a Španielska - Kováčová, Jaroslava
Porovnanie reforiem aktívnej politiky trhu práce v podmienkach Slovenskej republiky a Španielska v období rokov 2008 – 2010 na základe použitia údajov z databázy LABREF.