Diverzita súčasných ekonomických systémov - Ščepánová, Petra
Náčrt diverzity ekonomických systémov prostredníctvom viacerých prístupov klasifikácie. Prístupy ku klasifikácii ekonomických systémov poukazujú na diverzitu faktorov a determinantov v kontexte klasifikácie individuálnych parametrov vyúsťujúcich do konceptualizácie typov a modelov ekonomických systémov. Klasifikácie najvýznamnejších autorov.