Fundamentálne údaje spoločnosti a reakcia trhu - Kmeťko, Miroslav, 1969-
Spoločnosti obchodujúce na americkom kapitálovom trhu. Vývoj a porovnanie fundamentálnych údajov dvoch spoločností, The Coca Cola Company a PepsiCo Inc., v porovnaní s vývojom cien ich akcií.