Úlohy a postavenie controllera v podniku - Foltínová, Ľubica, 1975-
Úloha kontrolingu a základné princípy práce kontrolóra v konkrétnom podniku. Systémy a pravidlá spracovania správ o podniku. Zodpovednosť kontrolóra podľa Medzinárodného združenia pre kontroling.