Využívanie možností sporenia univerzitnými študentmi - Škriniar, Pavel, 1979-
Výsledky dotazníkového prieskumu finančnej gramotnosti a finančného povedomia študentov piatych ročníkov troch univerzít. Tematické okruhy - inflácia, dôchodok, sporenie a postoj k dlhu.