Pôsobenie makroekonomických šokov na rozhodovanie sa o úsporách - Záhumenská, Martina
Pôsobenie hospodárskej krízy na Slovenku malo dopad na rozhodovanie sa domácností o úsporách. Výsledky modelu štatisticky poukázali na spôsob vplyvu ekonomického diania krajiny pri rozhodovaní sa slovenských domácností o tvorbe úspor.