[Investície a inovácie v ekonomike] - Laluha, Ivan
Investície a inovácie sú v súčasnosti pojmami, o ktoré sa opierajú ekonómovia ako o hlavné faktory vplývajúce na ekonomický rast. Recenzia na vysokoškolskú učebnicu, ktorá pozostáva z dvoch častí, prvá časť je venovaná problematike investícií a druhá časť rozoberá problematiku inovácií v ekonomike.