Financování výzkumu a vývoje v novách členských státech EU a jeho efektivnost - Horký, Štěpán
Zhodnotenie financovania výskumu a vývoja a jeho efektívnosť v nových členských štátoch Európskej únie. Analýza stavu výskumu a vývoja v nových členských štátoch. Financovanie, problematika ľudských zdrojov a realizované výsledky.Výsledky korelačnej analýzy porovnávajúce množstvo zapojených finančných zdrojov s realizovanými výsledkami v podobe patentov a vedeckých publikácií.