Medzinárodné reálne obchodné cykly v RBC modeloch - Kupkovič, Patrik
Vysvetlenie postupu konštrukcie jednoduchého medzinárodného modelu reálnych obchodných cyklov (RBC) SR a EÚ. Použitie technologického šoku na modelovanie medzinárodných obchodných cyklov. Teoretické vysvetlenie a odvodenie modelu. Použitie softvérového produktu MATLAB – Dynare.