Pricing decision making process - Remeňová, Katarína, 1982-
Charakteristika rozhodovacieho procesu. Rozhodovací proces v cenotvorbe. Výsledky výskumu, ktorého cieľom bolo zmapovať kroky rozhodovacieho procesu v riadení cien v podnikoch pôsobiacich na Slovensku.