Analýza cieľov inovatívnej činnosti podnikov na Slovensku na základe prieskumu CIS2008 - Smrčková, Jana
Analýza vybraných ukazovateľov podniku získaných z prieskumu inovatívnej činnosti podnikov s názvom CIS2008. Predmetom analýzy boli ciele inovačných činností. Analýza cieľov inovačných činností prostredníctvom faktorovej analýzy.