Zníženie podnikateľského rizika formou investícií na kapitálovom trhu - Škriniar, Pavel, 1979-
Rozloženie rizika v podobe kapitálovej účasti na podnikaní iného podniku prostredníctvom nákupu akcií v iných podnikoch. Využitie možnosti investovať do cenných papierov z pohľadu podnikateľského subjektu.